Hasta ve Çalışan Güvenliği Sempozyumu

Sağlık Bakanlığı Performans Yönetimi ve Kalite Geliştirme Daire Başkanlığı’nın planlı sempozyumlarından ‘Hasta ve Çalışan Güvenliği Sempozyumu’ Erzurum’da düzenlenecek.

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ’ın katılımıyla gerçekleşmesi planlanan sempozyuma Erzurum ve Erzincan’daki ilgili sağlık personeli katılacak.

Erzurum İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Serhat Vançelik, sempozyumun ana hedefinin, hizmet kalite standartları ekseninde hasta ve çalışan güvenliğine ilişkin konuların oluşturduğunu kaydetti. Vançelik, sağlık çalışanlarına güvenlik kültürü konusunda farkındalık bilincini taşımayı hedefleyen sempozyuma, kamu ve özel kurum mensubu olan tüm sağlık çalışanları ile sağlık yöneticileri ve hastane kalite temsilcilerinin davetli olduğunu ifade etti.

Atatürk Üniversitesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan sempozyumda, konularında uzman hekimler ile bakanlık avukatlarının sunum yapacağı dile getirildi.

Bu yazı Duyurular, Sağlık Bakanlığı içinde yayınlandı ve , , olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Yorum bırakın